Koncept

Claes Wallander Arkitekt MSA/ Sentral Godkjent i Norge och Catharina Wallander Inredningsarkitekt och Designer

- - -

Vi erbjuder Dig en arkitektritad och elegant herrgård eller villa, som skapas helt efter dina önskemål med GRIPSHOLMSHUS fina detaljer, med flyglar, garage och eller ett separat poolhus. Ett hem för din familj, släkt och vänner att koppla av i, där ni kan njuta av livet, se barnen växa upp, ställa till med fester och samla minnen, för våra hus är byggda att stå i generationer.

Det unika, som är genomgående för alla våra hus, är den höga kvaliteten, byggd med den senaste tekniken.

Med skickliga hantverkare har vi skapat detaljer, som är unika för våra hus, utvändiga fasaddetaljer, pelare, ytterdörrar, och invändigt fönster- och dörrfoder, trappor etc. Vi samarbetar med leverantörer i Europa och övriga världen, såsom handmålade tapeter, rejäl avvattning av våra tak med hängrännor och stuprör, gjutna av aluminium, som även är en utsmyckning på fasaden. Allt för att du som köpare skall få det bästa.

Du kan stänga din dörr och njuta av tystnaden. Alla väggar och golv är välisolerade. Känn lyxen av golvvärmen utan att oroa dig för olje- och elpriser, bergvärmen ger dig ett behagligt boende utan höga kostnader.

Det finns mycket att berätta.
Hör av dig!

Stockholm

Gripsholmshus

Bengt Johansson

+46 70 - 765 29 35

b.johansson@gripsholmshus.se

HUVUDKONTOR

Gripsholmshus

Catharina Wallander

Kullagatan 10C
263 38 Höganäs

+46 70 790 28 81

c.wallander@gripsholmshus.se

Göteborg

Gripsholmshus

Per Wallander

+46 704 - 93 54 92

p.wallander@gripsholmshus.se

Finland

Gripsholmshus

Claes Wallander

+46 70 790 28 80

arkitekt@gripsholmshus.se

Norge

Gripsholmshus

Claes Wallander

+46 70 790 28 80

arkitekt@gripsholmshus.se

Danmark

Gripsholmshus

Christian Wallander

+45 311 905 45

danmark@gripsholmshus.com

© 2019 GRIPSHOLMSHUS AB. Denna hemsida skyddas av upphovsrättslagen. Kopiering och mångfaldigande av innehållet i materialet är enligt lagen om upphovsrätt förbjuden utan medgivande av GRIPSHOLMSHUS AB. Enligt upphovsrättslagen är även alla våra ritningar och underlag skyddande och får inte lämnas till annan hustillverkare utan Gripsholmshus medgivande.